Si das una vueltecita por mi Blog, espero sea de tu agrado.

24 enero 2011

JUAN LAPORTA, ANIMUS PROVOCANDI

Como decía Ortega y Gasset, no es el nacionalismo, sino el “particularismo” de cuatro medradores que sin base, ni histórica ni cultural, que sustenten sus argumentos, se dedican a manipular a una base indocumentada.

En el fondo, no es más que un problema cultural endógeno del que se muestran incapaces de resolver.

Pero si hay que hablar de violencia e intolerancia, basta ver las que montan en las calles de Barcelona cada vez que consideran que sus manipuladas elucubraciones son “atacadas” por alguien.

No merece más comentario.


3 comentarios:

Anónimo dijo...

La verdad es que no merece más comentario. Por eso me callo.
Iván

Anónimo dijo...

Si entrem a valorar si és una provocació la presentació d'un partit catalanista a València, uns diran que sí, altres que no.
I per a eixes persones que consideren que sí que ho és, no els val d'excusa per a anar a insultar i intentar agredir la gent que anava a participar de l'acte.

El que em fascina de la gent com vosté és que, en esta notícia, vosté li dona importància al fet subjectiu que Laporta ha vingut a "provocar", en quan allò normal seria condemnar l'intent d'agressió i defensar la llibertat d'expressió.

De veritat veu vosté justificada la que muntaren els neonazis d'España 2000 i els xavalets del GAV? (Que, per cert, entre tots no trauen ni un graduat escolar)
Si és així, també veu justificades les agressions a militants nacionalistes valencians per ser una colla de provocadors? I les destrosses a les seus del Bloc, d'ACPV o la bomba a ERPV? Ah! Clar, que són provocadors i s'ho mereixen!

Vaja, quina doble moralitat!

Julio Cob dijo...

Sr. Anónimo(como siempre en estos casos): Como veo que no ha querido entender el fondo de mi comentario, se lo repito:

"Pero si hay que hablar de violencia e intolerancia, basta ver las que montan en las calles de Barcelona cada vez que consideran que sus manipuladas elucubraciones son “atacadas” por alguien".

No merece que le diga más.

Saludos